Reviews over Basketbalclubs

  Gezellig vereniging voor iedereen

  Review over Arnhem Eagles

  Ik heb deze club ervaren als een gezellige vereniging ervaren waar elk lid van jong en oud, recreant of wedstrijdspelend en van alle niveaus en ambitites welkom is. Er heerst een gezellige sfeer waar iedereen bij wordt uitgenodigd om er deel van uit te komen maken.

  Sterke punten
  inclusiviteit, sfeer, niveau en plezier.

  Zwakke punten
  Ik kan er vooralsnog geen bedenken.

  Basketball

  Review over BC Shooters

  Ik vind het een leuke club om mee te basketballen, altijd gezellig

  Niet goed

  Review over BC Triple Threat

  Slecht bereikbaar slecht schijten nergens voor gefloten ons team in de aanval word iemand vol naar de grond gewerkt schijten: niks aan de hand niet zeuren. De tafel in ook slecht 81 punten eindstand maar dat kan niet eens want niemand van hun heeft een vrijeworp geraakt of een drie punter gemaakt wij 26 keer gescored maar dat kan ook niet want wij hebben veel vaker gescored. Totaal beeld van de club geef ik een 3 van de 10

  Sterke punten
  Niks

  Zwakke punten
  Gemeen gespeeld

  Leuke en goede basketbalclub in Veldhoven

  Review over BC Vido

  Ik was op zoek naar een basketbalclub in omgeving Eindhoven, toen kwam ik uit bij basketbalclub VIDO uit Veldhoven. BC VIDO is een groeiende club met veel aandacht voor de jeugd.

  Sterke punten
  Jeugdig bestuur

  Goede trainingsdagen en -tijdstippen

  In omgeving Eindhoven

  met je aanmelding wordt, ondanks herhaaldelijk mailen niets gedaan.

  Review over Zoebas

  Aanmelden gaat via de site. Er wordt dan beloofd dat je binnen 10 werkdagen een reactie ontvangt. Er is alleen een mailadres beschikbaar. Mijn ouders hebben al diverse keren via de mail contact gezocht met de vereniging maar ze reageren gewoon niet. Inmiddels is het al 1,5 maand geleden dat ik ben aangemeld maar de vereniging heeft nog steeds niets van zich laten horen. Kennelijk willen ze helemaal geen nieuwe leden.

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  Onbetrouwbaar bestuur. Geen contactgegevens beschikbaar. Alleen e-mail adressen maar daar wordt niet op gereageerd.